LUFT/LUFT VÄRMEVÄXLARE, PROFILSYSTEM, BESLAG och KYL- OCH VÄRMEBATTERIER
till ventilation- och luftbehandlingsaggregat samt processanläggningar med mera

Vi ger dig produktteknisk rådgivning i samråd med dig som är systemspecialisten.

Pacatus är kontrakterad av HOVAL (värmeväxlare), CO.MA (kyl/värmebatterier) och PRO-LAM (profilsystem och beslag) för sälj- och marknadsstöd i Norden.

Med oss handlar du direkt från fabriken utan mellanhänder. Samtidigt finns vi på plats nära dig för att säkerställa att dina behov tillvaratas på bästa sätt.

Vår service är gratis, dvs helt kostnadsfri för din del.

Välkommen till vår hemsida!

HOVAL - luft/luft värmeväxlare

Pacatus arbetar nu på uppdrag av Hoval för att hjälpa dig med produkt rådgivning och säljstöd av deras välrenommerade luft/luft värmeväxlare.

Pro-Lam profiler och beslag

Hos oss kan du få hjälp, stöd och vägledning att hitta rätt bland Pro-Lams alla profilsystem och tillhörande komponenter.

Coma kyl- och värmebatterier

Vi hjälper dig med mått tillverkade kyl- och värmebatterier från CoMa i Italien. En verkstad med bästa yrkeskunnande genom ett enastående hantverk och tillförlitliga beräkningar.

Fler nyheter

Sann prestanda

Det är viktigt att säkerställa att beräknad prestanda är korrekt och att de certifierade beräkningsprogram som används defakto är giltiga.

Mer ...

Nya prestandakrav

2016 höjs kraven på värmeåtervinning med luft/luft växlare till 67% torr verkningsgrad och från år 2018 gäller 73%. Inga problem för Hoval!

Mer ...

Förhöjda tryckfall

Högre tryckfall än beräknat kan bero på veka plattor i växlare som böjer sig för differenstrycket under drift. Hoval ligger i framkant med sin goda stabilitet.

Mer ...

© 2012 pacatus.se, Pacatus AB. Phone +46 40 699 82 20, E-mail info@pacatus.se